Online reserveren
of bel: 030 231 37 89
Un-sac-de-billes_ps_1_jpg_sd-low.jpg

Vanaf donderdag in Springhaver

Na een succesvolle week in LHC komt het Franse oorlogsdrama Un sac de billes naar Springhaver. Deze film van Christian Duguay is gebaseerd op het autobiografische boek van Joseph Joffo waarin hij vertelt hoe twee jonge Joodse broertjes proberen de Tweede Wereldoorlog te overleven.

Ook vanuit LHC: 20th Century Women. Deze film van Mike Mills is een ontroerend en hartverwarmend portret van de vijftienjarige Jamie en zijn excentrieke moeder en is een ode aan de mensen die ons opvoeden en de jaren die ons vormen.

 

Let op: Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie of vergoeding plaats. Controleer uw online aankoop dus goed voordat u deze doet.

 

NB: Het programma en de kaartverkoop van de nieuwe filmweek (donderdag t/m woensdag) staan wekelijks op dinsdag vóór 9:00 online.

Lees meer
depositphotos_40956143-stock-illustration-hot-temperature-thermometer-with-high.jpg

Nieuwe airco

Kom lekker afkoelen bij Springhaver! We hebben een nieuwe airco in de foyer, en ook onze zalen zijn beide voorzien van airconditioning.
Lees meer
image.jpeg

Nieuwe stoelen zaal 1

Misschien heeft u het al gemerkt: er wordt druk geklust in Springhaver, want zaal 1 krijgt nieuwe stoelen. Houd de website in de gaten voor de feestelijke opening die binnenkort zal plaatsvinden!
Lees meer
Betaalautomaat_contactloos_zijkant.png

Praktische informatie

LET OP:

 

- U kunt bij de bioscoopkassa alleen met PIN betalen.

- Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie of vergoeding plaats. Controleer uw online aankoop dus goed voordat u deze doet.

Lees meer