Online reserveren
of bel: 030 231 37 89
Sage-femme_ps_1_jpg_sd-low.jpg

Vanaf donderdag in Springhaver

Na een succesvolle week in LHC komt het Franse Sage Femme naar Springhaver.

Claire (Catherine Frot) is de eerlijkheid zelve. Als vroedvrouw heeft ze haar hele leven gewijd aan anderen. Haar leven wordt overhoop gehaald door de plotselinge terugkeer van Béatrice (Catherine Deneuve), de voormalige maîtresse van Claire’s overleden vader. Béatrice is haar tegenpool; luid, kleurrijk en egocentrisch. De vrouwen hebben elkaar decennia lang niet gezien. Claire vraagt zich dan ook af waarom Beatrice na jaren van afwezigheid nu weer in haar leven opduikt.

 

Let op: Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie of vergoeding plaats. Controleer uw online aankoop dus goed voordat u deze doet.

 

NB: Het programma en de kaartverkoop van de nieuwe filmweek (donderdag t/m woensdag) staan wekelijks op dinsdag vóór 9:00 online.

Lees meer
IMG-20170531-WA0001.jpg

Nieuw!

Nieuw bij Springhaver: het miniproefplankje. Kom langs en proef drie kleine (15cl) glaasjes tapbier naar keuze, geserveerd met (evt. vegetarische) hapjes. Keuzestress? Vraag naar onze Springhaver Bierbijbel!

Lees meer
depositphotos_40956143-stock-illustration-hot-temperature-thermometer-with-high.jpg

Nieuwe airco

Kom lekker afkoelen bij Springhaver! We hebben een nieuwe airco in de foyer, en ook onze zalen zijn beide voorzien van airconditioning.
Lees meer
Captain-Fantastic_ps_1_jpg_sd-low.jpg

Film Zomer Festival 31 juli t/m 29 augustus

Het jaarlijkse Film Zomer Festival vindt van 31 juli t/m 29 augustus plaats in het Louis Hartlooper Complex en Springhaver. Tijdens de zomermaanden brengen we op maandag en dinsdag de tien best bezochte films van het afgelopen jaar nog eenmaal terug naar het grote doek. Als je een of meer van de topfilms van het afgelopen seizoen hebt gemist dan heb je tijdens het Film Zomer Festival de kans om het in te halen. Voor een filmkaartje betaal je slechts € 6 en voor een passe-partout waarmee je alle films kan zien € 50. Onder anderen op het programma: de prijswinnende tragikomedie Captain Fantastic en de Oscar- en Golden Globe-winnaar Moonlight.
Lees meer
Betaalautomaat_contactloos_zijkant.png

Praktische informatie

LET OP:

 

- U kunt bij de bioscoopkassa alleen met PIN betalen.

- Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie of vergoeding plaats. Controleer uw online aankoop dus goed voordat u deze doet.

Lees meer