logo
hd-img hd-img

CineMaatjes

Bekijk hieronder een overzicht van kinderfilms die nu of binnenkort te zien zijn in het Louis Hartlooper Complex, Springhaver Theater of Slachtstraat Filmtheater.


logo

Cinemaatjes: Rosa, de Kleine Bloemenfee Te zien in Springhaver

Rosa woonde altijd alleen woonde in haar rozenstruik. Op een dag ontmoet ze de avontuurlijke vlinder Silk en ze worden meteen vriendjes, ondanks hun verschillen. Wanneer Silk wordt ontvoerd door een gemene Steentrol, moet Rosa haar angsten loslaten en op een gevaarlijke reis gaan om Silk te redden.

lees meer

logo

Cinemaatjes: Dancing Queen Te zien in Louis Hartlooper Complex

De wereld van 12-jarige Mina komt op de kop te staan wanneer de beroemde danser E.D.Win naar haar stad en dus ook school verhuist. Ze wordt halsoverkop verliefd. Wanneer hij iedereen uitnodigt voor een auditie voor zijn nieuwe dansploeg, ziet Mina haar kans schoon en schrijft zich in. Maar er is één essentieel ding dat ze vergeten is: ze kan niet dansen!

Lees meer

Poster for

Cinemaatjes: Jippie No More!

Jippie No More! is een originele feelgoodfilm voor de hele familie, die laat zien dat liefde, vriendschap en familie best uitdagend kunnen zijn. Als Gail, de oudste zus van Jaap Peter (Jippie), gaat trouwen, komt de hele familie bij elkaar in het grote landhuis van opa Willem. Samen willen ze er een groot feest van ...


Verwacht op 13 dec 2023

Lees meer

Poster for

Cinemaatjes: Teddy’s Kerstfeest

Sneeuwvlokken, geurige amandelen en fonkelende lichtjes creëren de perfecte sfeer tijdens Maria’s bezoek aan de kerstmarkt. Daar ontdekt ze plotseling een ongelooflijk geheim: op de bovenste plank van het loterijhokje heeft de liefste teddybeer zojuist zijn hoofd bewogen, de knuffelbeer Teddy leeft! Maria voelt zich meteen verbonden met het levende speelgoed en kan ...


Verwacht op 13 dec 2023

Lees meer

logo

Dag van de Korte Film – Kinderprogramma 2023

Op de kortste dag van het jaar, 21 december, vieren we de Dag van de Korte Film. Met een speciaal filmprogramma trakteren we kinderen vanaf vier jaar op de beste korte films uit Europa. Dans mee met de hoofdpersonen uit deze films. Dans in een tutu, in de ruimte met een astronaut of zelfs met een kudde paarden!

 

lees meer