CineFest in Springhaver

Onder het label CineFest vertonen we in Louis Hartlooper en Springhaver films die net iets experimenteler, artistieker of grensverleggender zijn dan je van ons gewend bent. Deze titels hebben vaak hoge ogen gegooid op verschillende internationale filmfestivals of zijn zelfs in de prijzen gevallen. Als kijker word je meegezogen in verhalen over diverse personages en krijg je een inkijkje in nieuwe werelden. Elke dag van de week is er een moment in Louis Hartlooper of Springhaver waarop een CineFest film te zien is. Dit programma is ontstaan omdat we elke film die landelijk wordt uitgebracht een kans willen geven in Utrecht.


 

Acusada (Gonzalo Tobal)

 

De jonge Dolores wordt verdacht van de moord op haar beste vriendin en is hierdoor het mikpunt van de media. Wanneer zij een cruciale fout maakt in haar doordachte verdedigingsstrategie, lijkt de rechtszaak verloren.

Reserveer of koop hier

 

 

Ayka (Sergei Dvortsevoy)

 

De jonge Kirgizische vrouw Ayka leeft en werkt illegaal in Moskou. Wanneer ze bevalt van haar kind besluit ze hem noodgedwongen achter te laten in het ziekenhuis. Terwijl ze herstelt van de bevalling zoekt ze wanhopig naar werk om te kunnen overleven.

Reserveer of koop hier

 

 


NB: het programma en de kaartverkoop van de nieuwe filmweek (donderdag t/m woensdag) staan wekelijks op dinsdag vóór 9:00 online.Terug