Online reserveren
of bel: 030 231 37 89

Culturele Zondagen Alles Kids

Het programma van zondag 15 oktober is ingedeeld in drie programma's:

 

11:00-11:45

Animatiehoofdstad Utrecht 1: Job, Joris & Marieke

Wist je dat er in Nederland (Utrecht!) heel veel prachtige animatiefilms worden gemaakt? Ook voor kinderen! Samen met de filmmakers presenteren Holland Animation Film Festival en Springhaver films van Job, Joris & Marieke, een beroemde studio uit Utrecht. Hun werk wordt bevolkt door bijzondere karakters in soms wat ongemakkelijke situaties. Zo verwisselen drie vriendjes hun hoofd in Kop op en verliest een meisje haar fantasievriendje in (Otto). Maak kennis met de makers. Zij kunnen alles over hun films vertellen. Hoe kwamen ze op het idee en wat vinden ze zo bijzonder aan animatie?

 

 

12:00-12:45

Animatiehoofdstad Utrecht 2: Frame Order & il Luster Films

Over Richard die op kamers gaat wonen en een slungelige puber die probeert te rock-'n-rollen met het mooiste meisje op de dansvloer. In animatie kan alles! Spanning en spektakel, dikke pret en romantiek. Maak kennis met de makers. Zij kunnen alles over hun films vertellen. Hoe kwamen ze op het idee en wat vinden ze zo bijzonder aan animatie?

 

 

13:00-13:45

Animatiehoofdstad Utrecht 3: Winnaars HAFF 2017

In het laatste programma worden de winnaars van de Vakprijs en de Grand Prix voor NL animatie gepresenteerd.  George en Paul zijn gemaakt van houten blokken, ze kijken wie er over de hoogste toren kan springen. In de avonturenfilm Polska Warrior is Eryk de onbetwiste held in de game Goldhunter, maar in het echte leven merkt niemand hem op. Maak kennis met de makers. Zij kunnen alles over hun films vertellen. Hoe kwamen ze op het idee en wat vinden ze zo bijzonder aan animatie?

 

 

Kaarten zijn gratis en kunnen vanaf 18 september worden opgehaald bij de kassa van Springhaver.Terug