logo
hd-img hd-img

Film Zomer Festival: Queen of Hearts

Omschrijving

Anne lijkt haar leven helemaal op orde te hebben. Ze heeft een goede baan en samen met haar man Peter heeft ze twee dochters en een mooi huis. Het leven van de familie wordt echter verstoord wanneer Gustav, Peters roekeloze tienerzoon uit een eerder huwelijk, bij hen intrekt. Terwijl Peter het moeilijk heeft met zijn komst, bouwt Anne al snel een band op met Gustav. Hun relatie verandert, wanneer ze alles op het spel zet door de jongen te verleiden. Ze komt voor een keuze met onvoorstelbare gevolgen te staan.


Regie May el-Toukhy
Cast Trine Dyrholm, Gustav Lindh
Genre Drama
Land Denmark
Release 20 jul 2020
Productiejaar 2019
Speelduur 127 minuten
Gesproken taal Deens
Ondertitelde taal Engels
Kijkwijzer

Deze film wordt verwacht op 20 jul 2020. Houd deze pagina daarom goed in de gaten!

Recensies

NRC ★★★★ (4 sterren)

Een moraalvertelling over kleine, invoelbare stapjes die naar de hel voeren. Een plausibel en aangrijpend verhaal van een vrouw die zich in haar eigen spinnenweb vastdraait.

Het Parool (geeft geen sterren)

De Deense regisseuse May el-Toukhy maat in haar tweede speelfilm een complexe karakterstudie. Mede door Dyrholm’s ijzersterke spel wordt je als kijker volledig meegetrokken in Anne’s twijfelachtige keuzes.

De Volkskrant ★★★★ (4 sterren)

Trine Dyrholm bewijst zich weer als een van de fascinerendste actrices van Europa. Queen Of Hearts is gedurfd ambigu met zijn vragen over seks en misbruik.