Cineville: zo vaak als je wil naar de film voor € 21 (30+) of € 17,50 (30-) per maand

 

Bestel nu en ga meteen naar de film >

 

Voor maar € 21 (30+) of € 17,50 (30-) per maand ga je altijd en overal naar de beste films in ruim 40 theaters door heel Nederland, ook bij Louis Hartlooper Complex en Springhaver Theater. Meer info of pas bestellen: www.cineville.nl. Voor 3D-films wordt een toeslag van € 1,50 gevraagd en bij speciale voorstellingen een toeslag afhankelijk van het evenement.

 

Over Cineville 

Cineville is een filmplatform met een website en een pas voor ongelimiteerd filmbezoek. Met de Cinevillepas krijg je gratis toegang tot alle films in meer dan 40 filmtheaters en bioscopen door heel Nederland, voor maar € 21 (30+) of € 17,50 (30-) per maand. Voor 3D-films betaal je bij ons een kleine toeslag van € 1,50.

 

Op Cineville.nl vind je de agenda van alle aangesloten filmtheaters en zie je welke festivals en live-evenementen eraan komen. De redactie van Cineville maakt je wegwijs in het filmaanbod met de Film van de Week, tips, de Moet-je-kijken-lijst van de maand, columns, nieuwtjes en interviews met je lievelingsregisseurs. Cineville.nl is je gids in de wereld van film.

 

Cinevillepas

Je bestelt je pas via cineville.nl/pas. De tijdelijke pas die je per mail ontvangt is direct geldig, zodat je dezelfde dag nog naar de film kan. Je echte pas krijg je vervolgens binnen twee weken thuis gestuurd. Een pas cadeau doen aan een ander kan natuurlijk ook. Je bestelt je pas altijd voor in elk geval 4 maanden, daarna is 'ie per maand opzegbaar.

 

Ook leuk: met je Cinevillepas krijg je 10% korting op muziek, films en koffie bij Plato/Concerto (in Amsterdam, Utrecht, Groningen, Leiden, Zwolle en Deventer).