Online reserveren
of bel: 030 231 37 89
Omschrijving
Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood? La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.

Cast
Ryan Gosling, J.K. Simmons, Emma Stone,

Regie Damien Chazelle
Gesproken taal Engels
Ondertitelde taal Nederlands
Genre Romantiek Musical
Speelduur 128 minuten
Jaartal 2016
Release 22 dec 2016
   
Kijkwijzer
  • Grof Taal gebruik
  • Alle Leeftijden
Deze film wordt verwacht op 22 dec 2016, houd deze pagina daarom goed in de gaten!

Recensies

De Morgen   ★★★★★   (vijf sterren)
Mocht het nog iets betekenen, dan zouden we La La Land als een meesterwerk omschrijven, even briljant als geniaal. Want ook al stellen die omschrijvingen vandaag niet veel meer voor, Chazelle heeft ze, met Gosling en Stone als adjudanten, net nieuw leven ingeblazen. Waarvoor dank.

De Volkskrant   ★★★★   (vier sterren)
Niet het meest originele beeld, wel ongelooflijk effectief: het is onmogelijk niet voor even te geloven in dat filmmagische sprookje. Een goede musical tilt je op en haalt je tijdelijk uit de echte wereld van onontkoombare treurnis en dagelijkse dompers. La La Land slaagt daar glorieus in.

AD   ★★★★★   (vijf sterren)
La La Land is een film om halsoverkop verliefd op te worden. De bitterzoete film vol prachtige dans- en zangnummers. Zo is in het begin een nu al klassieke scène te bewonderen met een file in Los Angeles, waarna de automobilisten niet irritant claxonneren, maar dansend en zingend op het asfalt blijmoedig hun lot ondergaan. Another Day in the Sun heet het mooie nummer, een van vele aanstekelijke, originele liedjes. Op dat moment is de kijker al bijna verkocht.


  • slide_still1_LaLaLand_171116_big.jpg
  • slide_still2_LaLaLand_171116_big.jpg
  • slide_still4_LaLaLand_171116_big.jpg
  • slide_still5_LaLaLand_171116_big.jpg
Terug