Online reserveren
of bel: 030 231 37 89

Song to Song

Omschrijving
De jonge, ambitieuze en onzekere Faye (Rooney Mara) legt het aan met muziekproducent Cook (Michael Fassbender), in de hoop dat dat haar carrière ten goede zal komen. Als ze BV (Ryan Gosling) ontmoet, ontdekt ze wat de liefde kan zijn. Maar het lukt niet Cook los te laten. Op zijn beurt verleidt Cook een serveerster (Natalie Portman) die toegang krijgt tot en worstelt met zijn exorbitant rijke en losgeslagen wereld. De potentiële geliefden draaien om elkaar heen, maar worden vooral met zichzelf geconfronteerd. Zijn ze wie ze denken te zijn? Worden ze wat ze hopen te worden? Als in een schilderij van Jeroen Bosch (volgens Variety) onthullen Terrence Malick en zijn acteurs onbevreesd de rafelranden van zichzelf terwijl de muziek van de festivals in Austin, Texas ze begeleid. En passant komen we, onder andere, Patti Smith, Lykke Li, Red Hot Chili Peppers en Iggy Pop tegen. In Song to Song toont Terrence Malick (The Tree of Life, The Thin Red Line) een rock ‘n’ roll wereld van verleiding en verraad. Met een absolute sterrencast waaronder Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman en Cate Blanchett.

Cast
Ryan Gosling, Michael Fassbender, Christian Bale, Val Kilmer, Iggy Pop, Rooney Mara, Natalie Portman, Cate Blanchett, Berenice Marlohe, Patti Smith, Holly Hunter, Lykke Li,

Regie Terrence Malick
Gesproken taal Engels
Ondertitelde taal Nederlands
Genre Drama
Speelduur 129 minuten
Jaartal 2017
Productiejaar
Release 4 mei 2017
   
Kijkwijzer
  • seks
  • Grof Taal gebruik
  • Eng
  • 12
Deze film wordt verwacht op 4 mei 2017, houd deze pagina daarom goed in de gaten!

Recensies

FilmVandaag   ★★★★★   (vijf sterren)
Een spraakmakende sterrencast stelt zich volledig in dienst van de inmiddels 73-jarige cineast. Deze film over het leven zelf is bedwelmend, ontroerend en schilderachtig mooi.

Het Parool   ★★★★   (vier sterren)
Het hoogdravende, barokke, zweverige, melancholische en über-romantische Song To Song is gesneden koek voor zijn krimpende schare bewonderaars.


  • slide_still1_SongtoSong_130417092154_big.jpg
  • slide_still2_SongtoSong_130417092157_big.jpg
  • slide_still4_SongtoSong_130417092158_big.jpg
  • slide_still5_SongtoSong_130417092200_big.jpg
Terug