Online reserveren
of bel: 030 231 37 89
Omschrijving
Béatrice, een glansrol van filmdiva Catherine Deneuve, leeft er ondanks haar leeftijd nog lustig op los. Claire (Catherine Frot) is de eerlijkheid zelve. Als vroedvrouw heeft ze haar hele leven gewijd aan anderen. Naast de onzekerheid over haar werk wordt haar leven nog meer overhoop gehaald door de plotselinge terugkeer van Béatrice, de voormalige maîtresse van Claire’s overleden vader. Béatrice is haar tegenpool; luid, kleurrijk en egocentrisch. De vrouwen hebben elkaar decennia lang niet gezien. Claire vraagt zich dan ook af waarom Beatrice na jaren van afwezigheid nu weer in haar leven opduikt.

Cast
Olivier Gourmet, Quentin Dolmaire, Catherine Deneuve, Catherine Frot, Mylène Demongeot, Pauline Etienne, Audrey Dana

Regie Martin Provost
Gesproken taal Frans
Ondertitelde taal Nederlands
Genre Drama
Speelduur 117 minuten
Jaartal 2017
Productiejaar
Release 22 jun 2017
   
Kijkwijzer
  • Grof Taal gebruik
  • Alle Leeftijden
Deze film wordt verwacht op 22 jun 2017, houd deze pagina daarom goed in de gaten!

Recensies

De Morgen   ★★★   (drie sterren)
De show stelen: Catherine Deneuve kan het nog altijd. Al is het vooral de chemie met haar tegenspeelster Catherine Frot die van de Franse tragikomedie Sage Femme een prettig kijkstuk maakt.

FilmVandaag   ★★★   (drie sterren)
Het uitstekende acteerwerk van de twee Catherines – Frot en Deneuve – verbloemt alle filmische missers. Zodra zij in beeld zijn, komt de film tot leven en zijn we bereid om de schoonheidsfoutjes door de vingers te zien. Deneuve is perfect gecast als de ouder wordende Béatrice.


  • Sagefemme_st_1_jpg_sdlow.jpg
  • Sagefemme_st_3_jpg_sdhigh.jpg
  • Sagefemme_st_2_jpg_sdlow.jpg
  • Sagefemme_st_7_jpg_sdhigh.jpg
Terug