logo
hd-img hd-img

Springhaver en LHC weer open vanaf 1 juni

Vanaf 1 juni ben je weer welkom om bij ons films te kijken en te lunchen of dineren. We gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat iedereen zich veilig voelt, zowel onze gasten als ons eigen personeel. We vragen je om ook goed op jezelf en elkaar te letten.

 

Houd er rekening mee dat we ons moeten houden aan de maatregelen van het RIVM. Dit betekent dat we per ruimte een maximum van 30 personen hanteren en 1,5 meter afstand aanhouden. De komende tijd kunnen filmkaartjes uitsluitend van te voren online gekocht worden. Het is dus niet meer mogelijk om kaartjes te reserveren of aan de kassa te kopen. De digitale strippenkaart en Cinevillepas zijn geldig, maar andere kortingen of acties voorlopig niet. Op vertoon van je filmkaartje mag je vanaf 15 minuten voor aanvang het pand betreden. Wil je voor of na je filmbezoek bij ons komen eten? Dat kan voorlopig alleen op reservering (behalve op het terras).

 

Vanaf woensdag 27 mei is het mogelijk om online filmkaartjes te kopen en te reserveren voor de horeca. Vanaf dan is ook het filmprogramma bekend.

 

Hopelijk tot snel,
Springhaver & Louis Hartlooper