logo
hd-img hd-img

Specials

Naast ons reguliere filmprogramma organiseren we regelmatig speciale filmavonden, (voor)premières, reeksen, eenmalige vertoningen, maar ook Springertjes voor de allerkleinsten in het Springhaver. Vaak werken we samen met interessante partners die iets extra’s toe kunnen voegen aan het programma. Bovendien worden de films op deze avonden vaak voorzien van een inleiding door een expert of een nagesprek met de regisseur of de cast en crew van de film. Bekijk hieronder het gevarieerde aanbod en klik verder om meer te weten te komen over een specifieke reeks of speciale vertoning.


Poster for

Sneak Preview Every Tuesday at 9.30PM

Watch a new movie (English spoken or English subtitles) before it premieres at LHC, Springhaver or Slachtstraat every Tuesday 9:30pm at Slachtstraat Filmtheater. The Springhaver Sneak Preview on Tuesday always screens a different movie than the LHC Sneak Preview on Wednesday.

Lees meer

Poster for

Language No Problem at Springhaver Theatre

At Springhaver you can watch the best foreign language films with English subtitles at our Language No Problem (LNP) screenings. Carefully selected must-sees for everyone.

Lees meer

Poster for

De Grote Springhaver Filmquiz Elke derde dinsdag van de maand

Test je filmkennis onder het genot van een biertje tijdens De Grote Springhaver Filmquiz. Elke derde dinsdag van de maand organiseert Springhaver in de foyer een spektakel van een filmquiz voor zowel de echte cinefielen onder ons als liefhebbers die iets minder kaas hebben gegeten van de laatste filmtrivia. Verwacht meeslepende quizrondes waarbij u met uw team te rade moet gaan aan de hand van (onder andere) film- en geluidsfragmenten

Lees meer

Springertjes

Voor de allerkleinsten vertonen Louis Hartlooper en Springhaver de Springertjes en de Hartloopertjes. Geniet met het hele gezin van familiefilms voor jong en oud, vanaf alle leeftijden.

Lees meer