Naast ons reguliere filmprogramma organiseren we ook evenementen en festivals in LHC. Hiervoor werken we vaak samen met interessante partners die iets extra's toe kunnen voegen aan het programma.


Midzomergarcht_Poster_(eigen_kleuren)_website.jpg

Breaking Borders Zaterdag 23 Juni

Midzomergracht 2018

I.s.m. het Midzomergracht 2018 vertonen we op zaterdag 23 juni de ontroerende korte documentaire Breaking Borders gratis in Springhaver. Breaking Borders volgt het leven van homovluchteling en activist Ibrahim Mokdad (30) die zijn leven in Libanon niet meer zeker is en daarom naar Europa vlucht. 

 

 

Lees meer

Cinesneak_KTS.jpg

Cinesneak

Met de zondag Cinesneak voor 7 euro is het elke keer weer een verrassing welke film je gaat zien. Maar het is altijd een film die binnenkort in première gaat. Je ziet deze film dus als eerste! 

 
Iedere zondagavond om 21:30 (tenzij anders aangegeven).

fotofzf.png

Film Zomer Festival juli & augustus

Ook dit jaar brengen we in juli en augustus de tien best bezochte films van LHC en Springhaver van het afgelopen filmjaar terug naar het grote doek met het jaarlijkse Film Zomer Festival. Als je een of meer van de topfilms hebt moeten missen dan heb je tijdens dit festival de kans om het in te halen. Dit jaar gaan we het nog feestelijker aanpakken, met zomerse drankjes en een speciale openluchtvoorstelling. Bovendien krijgt het publiek een beetje inspraak in de programmering. Hierover volgt de komende maanden meer informatie via onze website en social media kanalen.

Lees meer