Naast ons reguliere filmprogramma organiseren we ook evenementen en festivals in LHC. Hiervoor werken we vaak samen met interessante partners die iets extra's toe kunnen voegen aan het programma.


FilmZomerFestivalPosterA2.jpg

Film Zomer Festival 22 juli t/m 23 augustus

Het Film Zomer Festival vindt van 23 juli t/m 22 augustus 2018 plaats in het Louis Hartlooper Complex en Springhaver. Tijdens de zomermaanden brengen we de tien best bezochte films van het afgelopen jaar tijdelijk terug naar het grote doek. Als je een of meer van de topfilms van het afgelopen seizoen hebt gemist dan heb je tijdens het Film Zomer Festival de kans om het in te halen. Voor een filmkaartje betaal je slechts € 7 en voor een tienrittenkaart waarmee je alle films kan zien € 60. Onder andere op het programma: de grote winnaar van de Oscars The Shape of Water, zomersensatie Baby Driver en de veelbesproken en gevierde thriller Get Out.

Lees meer

Cinesneak_KTS.jpg

Cinesneak

Met de zondag Cinesneak voor 7 euro is het elke keer weer een verrassing welke film je gaat zien. Maar het is altijd een film die binnenkort in première gaat. Je ziet deze film dus als eerste! 

 
Iedere zondagavond om 21:30 (tenzij anders aangegeven).

poster_Amongst_Friends_Klein_voor_website.jpg

Amongst Friends 17 september

Maandag 17 september is er weer een nieuwe editie van Amongst Friends. Een echte sneak-preview avond, maar dan met een persoonlijk tintje. Sinds oktober 2014 was Amongst Friends iedere derde maandag van de maand aanwezig in het Louis Hartlooper Complex, samengesteld door Hein van Joolen & Nalden.

 

Vanaf september zal het Amongst Friends plaats gaan vinden in het Springhaver Theater en niet meer in het Louis Hartlooper Complex.

 

 

Cineville geldig

Kaarten binnenkort beschikbaar 

 

Lees meer