Springertjes

Met Springertjes presenteert het Springhaver Theater een filmprogramma voor alle leeftijden. Springertjes biedt voor ieder wat wils, van de eerste bioscoopervaring voor de allerkleinsten tot spannende avonturenfilms voor oudere kinderen. Het programma is een mix van de nieuwste releases en oudere titels die opnieuw naar het grote doek gebracht worden. Een filmkaartje voor een Springertjes-film kost in Springhaver slechts 7 euro.


A2_NL_KapsalonRomy3_132061164114336795_big.jpg

Kapsalon Romy

Met frisse tegenzin past oma Stine (Beppie Melissen) op haar kleindochter Romy (Vita Heijmen), omdat haar pas gescheiden dochter Margot (Noortje Herlaar) moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar de kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. Dan realiseert Romy zich dat oma niet alleen op haar past maar zij ook op oma. De band tussen de twee groeit terwijl oma steeds meer lijkt te veranderen: ze is liever dan anders, makkelijker, en ze vertelt over haar jeugd in Denemarken. Romy staat oma zoveel mogelijk bij in het runnen van de kapsalon, maar als dat niet langer gaat trekt Romy haar eigen plan. Ze besluit oma’s grootste wens in vervulling te laten gaan. Kapsalon Romy is geregisseerd door Mischa Kamp naar het boek en scenario van Tamara Bos. Producent: Bos Bros. Distributeur: Cinemien. Van de makers van Minoes en Het Paard van Sinterklaas verschijnt dit najaar Kapsalon Romy in de Nederlandse bioscopen.

Verwacht op 2 okt 2019

Lees meer


ShaunhetSchaapHetRuimteschaapNL_132077413142347577_big.jpg

Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap (NL)

Shaun Het Schaap krijgt een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij genaamd Lu-La. Deze ondeugende en schattige alien met spectaculaire krachten moet een noodlanding maken in de buurt van de boerderij. Al snel gaat Shaun op een intergalactische missie om Lu-La weer terug naar huis te hoeden, voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen.

Verwacht op 9 okt 2019

Lees meer