logo
hd-img hd-img

Springertjes

Bekijk hieronder een overzicht van kinderfilms die binnenkort te zien zijn in het Springhaver Theater of Louis Hartlooper Complex.


Poster for

Dag van de Korte Film – Kinderprogramma 2021

Op de kortste dag van het jaar, 21 december, vieren we De Dag van de Korte Film. Met een speciaal filmprogramma trakteren we kinderen vanaf vier jaar op de beste korte films uit Europa. Op ontdekkingstocht door de sneeuw, in de dierentuin of met een vergrootglas. Ga mee op avontuur!


Verwacht op 25 dec 2021

Lees meer

Poster for

Ook muizen gaan naar de hemel

Ook muizen gaan naar de hemel is een prachtige stop-motionfilm voor de hele familie over een muis en een vos die samen in de hemel terecht komen. Er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de gezworen vijanden. Na een onverwacht ongeluk komen een jonge muis met een opvliegend karakter en een onzekere vos samen in de dierenhemel terecht. In deze nieuwe wereld moeten ze leren hun natuurlijke instincten te bedwingen om met elkaar de uitdagingen van deze prachtige, maar spannende omgeving aan te gaan. Hun reis is vol gevaren en verrassingen, maar tijdens hun avonturen worden ze de beste vrienden.


Verwacht op 22 dec 2021

Lees meer