Vacature Keukenmedewerker (M/V)

Bij het Springhaver Theater zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Lijkt het jou leuk om in de keuken van het gezellige Springhaver Theater aan de slag te gaan, dan is dit je kans. Wij zijn op zoek naar een keukentopper voor 18 tot 38 uur per week.

 
Wij zijn op zoek naar een creatief persoon met een passie voor eten. Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit het voorbereiden en meegeven van gerechten in de warme- en koude keuken. Je hebt een actieve rol t.b.v. kwaliteit, trends, kooktechnieken en je draagt suggesties en ideeën aan ter verbetering van de keuken. Je bent efficiënt en blinkt uit in netheid. Voedselveiligheid, hygiëne en HACCP vind jij belangrijk.
 

PROFIEL

• Je bent resultaatgericht, kwaliteitsbewust, sociaal en collegiaal ingesteld;
• Je kan zowel zelfstandig als goed in teamverband werken;
• Ervaring in een horecakeuken is een pré;
• Je bent flexibel, stressbestendig en enthousiast
 

WIJ BIEDEN

Een inspirerende en professionele werkomgeving. Omdat we zowel lunch, diner als borrel serveren zijn de tijden variërend en wordt er goed gekeken naar iemands persoonlijke profiel en ambities. Werk en privé moeten immers samen gaan.
Ben jij onze nieuwe keukenheld? Iemand die houdt van aanpakken en een passie voor koken heeft. Dan ben je bij ons van harte welkom! Uren en gewenste aanvangsdatum kunnen in overleg. Heb je interesse? Mail dan je cv en motivatie naar keuken@springhaver.nl.