logo
hd-img hd-img

Vacature: Souschef

In ons keukenteam staat onze liefde voor eten en koken centraal. Met veel enthousiasme, gezelligheid en oog voor kwaliteit bereiden wij heerlijke en uiteenlopende gerechten. Samen zorgen wij dat onze gasten genieten van een smaakvolle ervaring in ons sfeervolle café en restaurant of prachtige terras.

 

Ons keukenteam is momenteel op zoek naar een Souschef voor 24 tot 38 uur in de week. Als Souschef werk je nauw samen met de overkoepelend Chef Kok van onze drie zaken, bereid je de mise en place voor de warme en koude kant, en help je mee met het bedenken van nieuwe gerechten en menukaarten. Ook ben je medeverantwoordelijk voor inkoop, het HACCP-plan, en het aansturen van het keukenteam.

 

We zoeken een Souschef met een goede portie ervaring, iemand met passie voor het vak maar die ook tijd wil hebben voor een leven buiten de keuken. We vinden de balans tussen werk en privé erg belangrijk, daarom hebben wij een flexibele insteek en kunnen we werktijden in overleg vaststellen. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, een bijzondere werkplek en een medewerkerspas waarmee je met een +1 films kan kijken op al onze locaties.


Ben jij enthousiast en wil je ons keukenteam komen versterken? Stuur ons dan je cv en motivatiebrief via dit 
formulier

Wie weet zitten we binnenkort met elkaar om de tafel!