logo
hd-img hd-img

We ♡ Springhaver

In deze bijzondere tijd kunnen wij het niet laten om terug te denken aan dierbare momenten en bijzondere ontmoetingen die wij de afgelopen jaren hebben gehad. Het lijkt ons een mooi idee deze persoonlijke verhalen met iedereen te delen.

 

Daarom zijn we de We ♡ LHC/Springhaver rubriek begonnen. We zijn op zoek naar de mooiste, verrassendste en ontroerendste verhalen. Een korte herinnering of anekdote van iets dat je hebt meegemaakt in LHC of Springhaver en je voor altijd is bijgebleven. Over die keer dat je aan het vreemdgaantafeltje een geheime date had. Over een spelletjesavond in de Salon die uitmondde in een inspirerend filosofisch gesprek met je vrienden. Of juist met een onbekend gezicht dat naast je zat. Over een film die je motiveerde het roer om te gooien. Of toch die keer dat je eindelijk een vraag kon stellen tijdens een Q&A met je favoriete regisseur. Kortom: een unieke herinnering die onlosmakelijk met LHC en Springhaver verbonden is!


Klik op de portretten hieronder om hun verhaal te lezen.

 

 


Wil je jouw verhaal met ons delen? Stuur dan een mailtje naar publiciteit@hartlooper.nl of publiciteit@springhaver.nl en vertel ons in een paar zinnen wat jouw herinnering is. Wanneer jouw verhaal geselecteerd wordt, nodigen wij je uit voor een kort interview en maken we een mooi portret in het gebouw.