Online reserveren
of bel: 030 231 37 89

Zaalverhuur

Bent u op zoek naar een mooie zaal voor een filmpremière of besloten filmvertoning? Of een plek om gezellig te vergaderen/borrelen?

 

Het Springhaver Theater heeft diverse sfeervolle ruimtes te huur voor groepen tot aan 96 personen. Naast twee mooie filmzalen, beschikt het pand over een foyer die ook volledig af te huren is.


Catering

Voor grote en kleine gezelschappen verzorgen wij op uw verzoek ook de catering. Of het nu om een ontvangst, lunch, borrel, diner of buffet gaat, wij denken graag met u mee om uw evenement tot een succes te maken.

 

Trouwlocatie

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u dat doen op een unieke trouwlocatie? Ook dit kan in het Springhaver Theater. Wij zijn een officiële trouwlocatie, dus de huwelijksvoltrekking kan bij ons plaatsvinden.

 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u een e-mail sturen naar verhuur@springhaver.nl of bellen naar: (030) 231 37 89

 

Sfeerimpressie

 

 

 

 

 Zaal 1

 

 

Zaal 1 is met een capaciteit van 96 stoelen de grootste zaal in ons pand. Deze zaal is voorzien van digitale projectie en biedt dus tal van multi-mediale mogelijkheden.

 

Zaal 2

 

 

Zaal 2 biedt ruimte aan 49 personen en is daarmee onze kleinste maar ook meest knusse zaal. Hij is sfeervol voorzien van theaterverlichting en beschikt over een wall-to-wall scherm. Ook deze zaal is voorzien van digitale projectie met diverse aansluit-mogelijkheden.

 

Foyer

 

 

De Foyer is onze grootste horecaruimte en is zeer geschikt voor ontvangsten/borrels/diners van partijen. De ruimte beschikt over een eigen bar Capaciteit: +/- 70 zitplaatsen.