Online reserveren
of bel: 030 231 37 89
Retour-en-Bourgogne_ps_1_jpg_sd-low.jpg

Nu in Springhaver

Deze week hebben we een nieuwe film in Springhaver die na twee weken in Louis Hartlooper hierheen verhuist. 

 

Retour en Bourgogne (Cédric Klapisch) is een liefdevol portret van een zus en twee broers die met passie de wijngaard van de familie beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten vinden. We volgen een jaar lang het ritme van de seizoenen, die in het teken staan van de wijn die Juliette, Jean en Jérémie gezamenlijk produceren.

 

Let op: Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie of vergoeding plaats. Controleer uw online aankoop dus goed voordat u deze doet.

 

NB: Het programma en de kaartverkoop van de nieuwe filmweek (donderdag t/m woensdag) staan wekelijks op dinsdag vóór 9:00 online.

Lees meer
De_Parade_Poster_lo_res.png

Voorpremières Parade 7 en 12 augustus

De Parade, het grootste reizende theaterfestival van de wereld, bestaat 25 jaar. Ter ere daarvan organiseren we in Springhaver voorpremières van de documentaire Parade van Ferri Ronteltap: op maandag 7 augustus om 19:00 en zaterdag 12 augustus om 17:00. De Parade is een surrealistische oase te midden van een stedelijke omgeving, die appelleert aan de nostalgie van ons kinderbestaan. Bezoekers dwalen rond tussen de zweefmolen, de poffertjesbakker en diverse felgekleurde tentjes. De artiesten proberen hun publiek voor zich te winnen met een dans en een lied, om ze vervolgens mee te nemen naar de wereld van de verbeelding.

Lees meer
Film_Zomer_Festival_Posters_A2_captainfantastic.jpg

Film Zomer Festival 31 juli t/m 31 augustus

Het jaarlijkse Film Zomer Festival vindt van 31 juli t/m 31 augustus plaats in het Louis Hartlooper Complex en Springhaver. Tijdens de zomermaanden brengen we op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag de tien best bezochte films van het afgelopen jaar nog eenmaal terug naar het grote doek. Als je een of meer van de topfilms van het afgelopen seizoen hebt gemist dan heb je tijdens het Film Zomer Festival de kans om het in te halen. Voor een filmkaartje betaal je slechts € 6 en voor een passe-partout waarmee je alle films kan zien € 50. Onder anderen op het programma: de prijswinnende tragikomedie Captain Fantastic en de Oscar en Golden Globe-winnaar Moonlight.
Lees meer
depositphotos_40956143-stock-illustration-hot-temperature-thermometer-with-high.jpg

Nieuwe airco

Kom lekker afkoelen bij Springhaver! We hebben een nieuwe airco in de foyer, en ook onze zalen zijn beide voorzien van airconditioning.
Lees meer
IMG-20170531-WA0001.jpg

Nieuw!

Nieuw bij Springhaver: het miniproefplankje. Kom langs en proef drie kleine (15cl) glaasjes tapbier naar keuze, geserveerd met (evt. vegetarische) hapjes. Keuzestress? Vraag naar onze Springhaver Bierbijbel!

Lees meer
Betaalautomaat_contactloos_zijkant.png

Praktische informatie

LET OP:

 

- U kunt bij de bioscoopkassa alleen met PIN betalen.

- Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie of vergoeding plaats. Controleer uw online aankoop dus goed voordat u deze doet.

Lees meer
louis_hartlooper_BAR4724LR_fotograafJanBartelsman.jpg

Vacature Administratief Medewerker m/v Louis Hartlooper Complex

Voor het kantoor van het Louis Hartlooper Complex zijn wij per 1 september op zoek naar een nauwgezette, flexibele medewerker voor 20 uur per week. Ben jij een administratief wonder en heb je zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan?
Lees meer