Online reserveren
of bel: 030 231 37 89
florence_foster_jenkins_48050670_ps_1_s-low.jpg

Nu bij ons te zien: FLORENCE FOSTER JENKINS

Florence Foster Jenkins (prachtig vertolkt door Meryl Streep) vertelt het waargebeurde verhaal van de gelijknamige legendarische New Yorkse erfgename en socialite die er alles aan deed om haar droom, een groots zangeres worden, uit te laten komen. De stem die ze in haar hoofd hoorde was prachtig, maar voor anderen klonk haar gezang vreselijk vals. Haar echtgenoot en manager, St. Clair Bayfield, een aristocratische Engelse acteur, was vastbesloten om zijn geliefde Florence tegen de waarheid te beschermen. Wanneer Florence besluit een openbaar concert in Carnegie Hall te geven, komt hij voor de grootste uitdaging van zijn leven te staan.
 
Donderdag (premièredag) te zien voor slechts €6,-
 
Daarnaast zullen vanwege het Nederlands filmfestival in het Louis Hartlooper Complex een paar films extra bij ons gaan draaien en een paar van onze eigen films tijdelijk even niet draaien.
Te zien zullen zijn: Sully, L'Avenir, The Red Turtle, Cafe Society, La Pazza Gioia.
Tijdelijk niet te zien, zijn: Absolutely Fabulous, The Daughter, De Noodkreet in de Fles en The BFG 3D.
 
Vanaf donderdag zal Suburra niet meer bij ons draaien!
Lees meer
sneak2.jpg

Cinesneaks vervallen eenmalig zondag 25 september en woensdag 28 september

Van donderdag 22 t/m 29 september verplaatst de reguliere programmering van Louis Hartlooper Complex tijdelijk naar Springhaver, vanwege het Nederlands Film Festival. Om die reden komen de Cinesneaks van zondag 25 september 21:30 in Springhaver en woensdag 28 september 14:00 in Louis Hartlooper Complex eenmalig te vervallen.
Lees meer