Online reserveren
of bel: 030 231 37 89
I-Tonya_ps_1_jpg_sd-low.jpg

Nu in Springhaver

I, Tonya (Craig Gillespie) Kunstschaatsster Tonya Harding (Margot Robbie) is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische Spelen in de weg te staan. Maar Tonya is bepaald niet van goede komaf, haar vulgaire outfits en gedrag zijn de keurige schaatswereld een doorn in het oog. Een hilarisch en aandoenlijk portret van een uitzonderlijk getalenteerd buitenbeentje. Winnaar 1 Oscar, 1 BAFTA en 1 Golden Globe.

 

Lees meer
Affiche_PsychoAnalyse_en_Film_Home.jpg

Psychoanalyse & Film: Shock Head Soul 21 Maart

Psychoanalyse & Film is een terugkerende reeks van bijzondere filmvertoningen, met inleiding en nagesprek. 

 

Deze editie wordt verzorgd door de deskundige Marc Hamburger. Psychoanalyse & Film is een samenwerking met de Nederlandse Psychoanalytische Vereniging (NPaV). In maart staat het historische docudrama Shock Head Soul op het programma. De film is een kijkje in het leven en werk van Daniel Paul Schreber, een Duitse rechter die in 1893, op het hoogtepunt van zijn carrière, psychotisch werd

 

Eenmalig op 21 maart in het Springhaver Theater.

 

Lees meer
Darkest-Hour_ps_1_jpg_sd-low_-2017-Focus-Features-LLC-All-Rights-Reserved.jpg

Darkest Hour

Deze film vertelt het verhaal van Winston Churchill (Gary Oldman) die slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden meteen één van zijn zwaarste beproevingen moet doorstaan. Hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten. Winnaar 1 Golden Globe (Beste Acteur Drama) en 2 BAFTA's (Beste Acteur en Beste Make-up en haar). Winnaar 2 Oscars (Beste Acteur en Beste Make-up en Haar) 
Lees meer
Les-Gardiennes_ps_1_jpg_sd-low.jpg

les Gardiennes

1915. Wanneer de mannen van de Paridier-boerderij vertrekken naar het oorlogsfront, is het aan de overgebleven vrouwen om al het zware werk op zich te nemen. Terwijl ze alles op alles moeten zetten om te overleven, zoeken de vrouwen naar een evenwicht tussen het harde werk en de terugkomst van de soldaten.
Lees meer
The-Post_ps_1_jpg_sd-low_-2017-Entertainment-One_Oscars.jpg

The Post

In dit waargebeurde drama schitteren de Hollywood royalties Meryl Streep en Tom Hanks voor het eerst naast elkaar in één film. De uitgever en de hoofdredacteur van The Washington Post (Streep en Hanks) strijden om als eerste geheime overheidsdocumenten te onthullen. Genomineerd voor 2 Oscars en 6 Golden Globes.

Lees meer
On-Body-and-Soul_ps_1_jpg_sd-low.jpg

On body and soul

Mária is werkzaam als kwaliteitscontroleur in een abattoir. Ze valt op omdat ze zich extreem afzondert van haar collega’s; alleen financieel directeur Endre zoekt toenadering en weet enigszins tot haar door te dringen. Stilletjes groeit er een band tussen de twee, die verdiept wanneer ze ontdekken dat ze ’s nachts hetzelfde dromen. Genomineerd voor de Oscar Beste Buitenlandse Film.

Lees meer
The-Insult_ps_1_jpg_sd-low.jpg

the Insult

Een incident tussen twee mannen leidt tot een zaak van nationaal belang, waarin de Libanese burgeroorlog een schaduw op de hedendaagse maatschappij werpt. Politiek en religie verdelen een land waar de wonden uit het verleden nog lang niet geheeld zijn.

Lees meer
Koksmuts_Vacature02.jpg

Vacature (junior) Souschef (m/v)

Bij het Springhaver theater zijn we op zoek naar een (Junior) Souschef voor minimaal 25 uur per week.

 

Wil je werken bij het leukste theater van Nederland? Lees dan meer.

Lees meer
Klusjesman_Vacature03.jpg

Vacature klusjesman

Het Springhaver Theater zoekt op korte termijn een zelfstandige en toegewijde Klusjesman (m/v) met gevoel voor techniek, die binnen onze technische dienst mede zorg draagt voor herstel en onderhoud.

 

Ben je geïnteresseerd in deze afwisselende baan in een informele werksfeer lees dan verder

 

Lees meer