Online reserveren
of bel: 030 231 37 89
demain_tout_commence_60082432_ps_1_s-low.jpg

Nu in Springhaver

Na een aantal succesvolle weken in het Louis Hartlooper Complex, komt de comedy Demain tout commence naar Springhaver. Samuel (Omar Sy) leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin (Clémence Poésy), een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria. Als Kristin ervandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat, vertrekt hij halsoverkop naar Londen om haar terug te brengen naar haar moeder, maar zonder succes. Vader en dochter vestigen zich in Londen en Samuel ontpopt zich tot een liefdevolle, onconventionele vader. Acht jaar later staat dan plotseling Kristin voor de deur…

 

Let op: als u via iDEAL een kaartje koopt dient u dit bij de kassa op te halen.

 

NB: het programma en de kaartverkoop van de nieuwe filmweek (donderdag t/m woensdag) staan wekelijks op dinsdag vóór 9:00 online.

Lees meer
springhaver_BAR4871LR.jpg

Vacature: barmedewerker café

Springhaver is op zoek naar versterking! 
Lijkt het jou leuk om bij ons in het café te werken? Heb je horeca-ervaring? Ben je 21 jaar en ouder en beschikbaar op zaterdagavond (andere dagen in overleg)? 
Stuur dan een mailtje met cv naar madeleine@springhaver.nl

Lees meer
gimme_danger_93010030_ps_1_s-low.jpg

Maart = documentaire-maand drie voorpremières op woensdagavond

Maart is documentaire-maand bij Springhaver. We organiseren deze maand drie voorpremières van bijzondere documentaires over uiteenlopende onderwerpen.

 

8 maart 19:00Dancer, een indringende docu over Sergei Polunin, de jongste eerste solist van het Royal Ballet ooit

15 maart 19:00: Jim Jarmusch' Gimme Danger, over de legendarische rockband The Stooges

22 maart 19:00: het omstreden Zero Days, over malware gebruikt door Amerikaanse en Israëlische geheime diensten met als doel het nucleair programma van Iran te saboteren, beter bekend als Stuxnet

 

Klik verder voor meer informatie en reserveer of koop je kaarten direct!

Lees meer
bram_fischer_36000513_ps_1_s-low.jpg

Movies that Matter: Bram Fischer Zondag 26 maart

Movies that Matter organiseert zondag 26 maart een speciale vertoning van het drama Bram Fischer (Jean van de Velde). In het Zuid-Afrika van 1963, waar de onvrede tegen de ongelijkheid groeit, worden op een middag in het dorpje Rivonia bij een inval de kopstukken van het ANC opgepakt. Aan deze groep wordt een negende lid, dat al eerder gevangen genomen was toegevoegd: Nelson Mandela. Er is het blanke regime veel aan gelegen om de groep als voorbeeld te stellen en tot de doodstraf veroordeeld te krijgen. Gerespecteerd advocaat Bram Fischer neemt hun verdediging op zich. Wat het regime niet weet is dat Fischer eigenlijk de tiende verdachte had moeten zijn.

Lees meer
Betaalautomaat_contactloos_zijkant.png

Praktische informatie

LET OP:

 

- U kunt bij de bioscoopkassa alleen met PIN betalen

- Als u kaartjes via iDeal hebt betaald, dient u deze voor aanvang van de film bij de bioscoopkassa op te halen

Lees meer