Online reserveren
of bel: 030 231 37 89
BrandendKalf.jpg

Brandend Kalf in Springhaver Theater 29 September

2 mei j.l. is de crowdfundcampagne op Voordekunst.nl voor Het Brandende Kalf gestart:

een nieuwe, onafhankelijke prijs voor het meest bevlogen initiatief dat de Nederlandse speelfilmwereld het afgelopen jaar in vuur en vlam heeft gezet. Na een succesvolle financiering zal Het Brandende Kalf vervolgens bij ons worden uitgereikt op 29 september, aan de vooravond van de uitreiking van de Gouden Kalveren.

 

 

Lees meer
truman_26006431_ps_1_s-high.jpg

Vanaf nu bij ons te zien: TRUMAN

Truman: Julián is een acteur en levensgenieter die de vijftig is gepasseerd. Hij is terminaal ziek en accepteert dat sterven deel uitmaakt van het leven, daarom organiseert hij zijn laatste afscheid. Dit intieme en humoristische portret met Ricardo Darín (El secreto de sus ojos) en Javier Cámara (Sex and Lucia, Hable con ella) in de hoofdrol, vertelt het verhaal van een vriendschap tussen twee verschillende karakters en de moed die nodig is om de dood te accepteren.

 
Lees meer
HieralleenPinnen_Sticker_vierkant_60x60.png

Geen contant betalingen meer aan onze bioscoopkassa's

Met ingang van 1 maart j.l kunt u bij onze bioscoopkassa's alleen nog maar met pin betalen. Wij nemen hier geen contantbetalingen meer aan. Wanneer u onze cadeaubonnen gebruikt, of de oude (papieren) nationale bioscoopbon, krijgt u wel nog gewoon contant geld van ons terug. Aan de bar/het buffet en ik het café kunt u uiteraard met contantgeld blijven betalen!
Lees meer